Skip to content

Nye og rimelige hyttetomter på Finnroi på Vågslid!

  • Bebygdareal

    ca.700m2 m2


Berge Sag har et samarbeid med grunneier på feltet, tomter selges gjennom Meglerhuset Rele i Haugesund og Berge Sag kan tilby å bygge hytter på feltet.

Pris fra kun 500 000kr. Se vedlagte prisliste.

Fasiliteter

  • Bilvei frem
  • Bredbåndstilknytning
  • Utsikt
  • Gode solforhold
  • Turterreng

Adkomst

Innkjøring til feltet er tydelig merket med skilt godt synlig fra E134, kort vei øst for Botn Aust om du kommer fra vest eller på høyre hånd noen kilometer etter Edland/Haukeli om du kommer fra øst. Med det store tomteskiltet ved inngangen til feltet kan du lett orientere deg. Feltet begynner like bak og går oppover på i terrenget med nye veier inne i feltet.

Beliggenhet

Velkommen til Finnroi hyttefelt! Finnroi hyttegrend er et hyttefelt «ved foten ved vidda» og i le for det aller verste uværet. Alle tomtene vil ha lett adkomst fra E134. Feltet ligger solvendt og med god tilgang på uberørt villmark. Haukeli skisenter er kun 5 minutter unna og vil være et godt alternativ for de som vil bruke dette tilbudet. Det finnes også 5 andre skidestinasjoner i underkant av 1 times kjøretur fra. Slikt sett vil Finnroi hyttegrend kunne tilfredsstille både de som vil gå tur og de som vil kjøre alpint. Vågslid er en perle sommer som vinter og er kjent for å være en av de mest snøsikre destinasjonene å bygge hytte. Alt ligger tilrette for varierte friluftsaktiviteter i nydelig høyfjell terreng.

Løypenettet for langrenn starter på andre siden av E-134. Nærliggende områder har gode muligheter for fritidsaktiviteter som f.eks. fjellturer, bærplukking og fiske. Turalternativene er mange, både for lette og mer utfordrende turer.

Vinje kommune ligger øverst i Telemark og strekker seg langt inn i Hardangervidda Nasjonalpark.
E- 134 går tvers gjennom kommunen og er et hovedsamband mellom øst og vest.

Rekreasjon, fritid og aktiviteter:
Sommer og høst har du umiddelbar tilgang til flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, samt fiske. I tillegg er området rikt på bær.

Det finnes utallige turmuligheter med mange naturopplevelser. Turstiene er mange om du velger å gå fra hytteveggen, eller kjøre et lite stykke til f.eks. Prestegård eller Haukeliseter. Det finnes fine skogsbilveger som egner seg godt for terrengsykling. Kano og kajakkutleie finner du også i området, om du ikke har egen.

Vinter og vår på Haukelifjell er et vakkert vintereventyr. Det er skikkelig vinter med masse snø. Snøforholdene er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Det betyr en lang skisesong, som kan benyttes til langrenn, slalom, aking og lek. Vågslid/Haukelifjell kan friste med 65 km oppkjørte langrennsløyper, i høyfjellslandskap og i skogsterreng. Lysløype-trasèen som går fra Skisenteret til Botn er 7.5 km og er i drift hele vinteren. For å teste formen eller bare kose seg med løyper i verdensklasse, bør du sette av tid på våren til Haukelirennet. Turrenn på 32 km som går i friteknikk.
Det finnes også flere kvistede løyper om du ønsker enda mer fjellopplevelse. Vil du prøve frikjøring finnes det flotte toppturer.
Haukelifjell Skisenteret har normalt åpent fra midten av november og fram til første helgen i mai. Skianlegget kan tilby 16 nedfarter og 6 skitrekk. Det er også et et barneområde med barnebånd og en terrengpark.

Velkommen til visning!

Omkostninger:

585,- Tinglysning av skjøte
585,- Tinglysning av pant
202,- Attestgebyr
11 500,- Boligkjøpeforsikring (valgfritt)
———————————-
37 852,- (omkostninger totalt)

Omkostningene gjelder ved kjøp for prisantydning. Det tas forbehold om endringer i ovennevnte gebyrer. Eventuelt valg av Boligkjøpeforsikring pluss vil øke totalomkostningene med kr. 2 800,-.

Kontaktinfo/visning tomter

ØYVIND HASSELØY

Stilling: Eiendomsmegler MNEF

E-post oyvind@meglerhuset-rele.no

Telefon 92063507

Tomtene selges med egen tomtekontrakt gjennom Meglerhuset Rele i Haugesund, kontakt megler for visning/befaring på tomt eller en av våre selgere av hytter i Berge Sag.

Jarle Troland

Hytteselger

jarlet@bergesag.no 98229316

Ronny Gundersen

Hytteselger

ronnyg@bergesag.no 98229386

Meld interesse