Skip to content

Hyttemodell Våle 78 Tradisjonell

 • Bruksareal

  89 m2

 • Bebygdareal

  78 m2

 • Soverom

  3

 • Sengeplasser

  7

 • Takvinkel

  34 º

 • Gesimshøyde

  2,85 m

 • Mønehøyde

  5,11 m

Vår hyttemodell Våle 78 Tradisjonell, er en hytte som kan passe de fleste sitt behov og som vi her har laget med et tradisjonelt uttrykk.

Hytta inneholder stue med åpen kjøkkenløsning som er delvis overbygget, en god bod med egen inngang fra utsiden og tilrettelagt som vaskerom og teknisk rom, bad og 3 soverom. Med stige/zambatrapp fra gang, kommer en opp til hemsen som er et stort disponibelt rom med mange muligheter.

Om tilpasninger av modellen

Denne hytten kan vi tegne om slik at den passer akkurat din tomt og dine ønsker, Kanskje vil du ha et ekstra gjestetoalett, badstue eller overbygd terrasse? Kanskje du vil ha en lengre og større hytte? Vi lager da en avtale om vederlag for forberedende arbeider. Hvis du kjøper hytte av oss koster det ikke noe ekstra å gjøre tilpasninger på de ulike modellene. Hvis du senere velger å ikke bygge vil vi fakturere et arkitektvederlag pr time. Totalen er begrenset oppad til beløp som avtales på forhånd slik at det er forutsigbart og trygt for deg.


Byggesett

Byggesett i henhold til leveransebeskrivelse.

Fra pris: Nyhet – Pris kommer!

Frakt tilkommer leveransen etter avstand/soner, beregnet fra Haugalandet. Priser gjelder pr. april 2023.


Råbygg

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Fra pris: Nyhet – Pris kommer!

Frakt tilkommer prisene oppgitt og også byggepris kan variere i forskjellige soner/avstander fra Haugalandet, hvor vi holder til. Prisene oppgitt på modellene hos oss vil da kunne variere, i forhold til kostnadsnivå på alle utførende fag på destinasjonen hytta skal bygges på. Priser gjelder pr. april 2023.


Nøkkelferdig

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Fra pris: Nyhet – Pris kommer!

Frakt tilkommer prisene oppgitt og også byggepris kan variere i forskjellige soner/avstander fra Haugalandet, hvor vi holder til. Prisene oppgitt på modellene hos oss vil da kunne variere, i forhold til kostnadsnivå på alle utførende fag på destinasjonen hytta skal bygges på. Priser gjelder pr. april 2023.Meld interesse